Alle PT hos Avancia er fritatt husleie under lockdown

Alle PT hos Avancia er fritatt fra husleie under lockdown
Vi er alle i en tøff situasjon grunnet corona og en ny lockdown, noen er mer berørt enn andre - da tenker jeg først og fremst på våre selvstendige personlige trenere.

I forrige lockdown var ting veldig usikkert, spesielt for PT hos Avancia, som var uten jobbe i en lengre periode. I forrige periode så fristilte vi alle våre personlige trenere fra konkurranseklausul, for å sørge for økt omsetning og flere muligheter for inntekt, samtidig som vi ga muligheten til forskuddtering på 20.000,- i måneden.

Situasjonen i dag er noe allerledes – vi har fått lov til å drive med PT 1-1 ute, med god avstand og bra smittevern. Dette sørger for at våre PT fortsatt har en inntekt, men kraftig redusert. Vi ønsker å ta vare på våre ansatte, nå spesielt våre personlige trenere – samtidig som vi håper at det er flere i bransjen som gjør det samme for å ta vare på PT som en meget viktig yrkesgruppe.

Alle PT hos Avancia er fritatt fra husleie under lockdown 2.0

For å sørge for at våre personlige trenere får ekstra levebrød i perioden vi har stengt, har vi nå besluttet at alle PT hos Avancia får 100% av omsetningen for alle PT-timer i perioden fremover til vi gjenåpner. Dvs. at alle våre personlige trenere er fritatt fra «leie» i perioden vi er pålagt steng, som igjen gjør at våre PT får en økt omsetning på nærmere 30%. Jeg ser på denne avgjørelsen som en selvfølge og et nødvendig tiltak for å sørge for at vår familie skal få det bedre – vi skal tross alt feire jul alle sammen!

Samtidig som alle PT er fritatt husleie for å brødfø sin familie i kommende periode, vil jeg også informere om at det er mulig med PT-timer ute, på baksiden av Avancia med utstyr. Det er flere av våre trenere som har ledig tid for timer i kommende periode. Er du interessert i å trene, snakke ut eller bare gå en tur i trygge omgivelser? Du kan sende meg en e-post med dine spørsmål til personligtrener@avancia.no, så setter jeg deg i kontakt med en av våre dyktige PT’er.

Planlagt gjenåpning

Vi vet dessverre ikke noe mer rundt gjenåpningen av treningssenteret, det står på Lillestrøm kommune sine sider at vi er pålagt steng til og med den 2. desember 2020. Samtidig som vi håper på en snarlig gjenåpning, er vi forberedt på at denne nedstengningen kan være ut året. Vi bør alle være forberedt på at det kan skje, også skal vi sørge for at du holder deg aktiv i perioden vi har stengt. Du som medlem har tilgang til din egen online-portal for hjemmetrening, du kan registrere deg gratis ved å klikke her.

Personlig trening Avancia Skedsmokorset

Trekk av medlemskap

Vi er pålagt steng i en kortere periode, men forbereder oss på at dette kan være lengre. Hvis dette skal vare lenger enn først forventet så vil du som medlem få valget mellom å fryse ditt medlemskap kostnadsfritt med trekk den 20.12, eller støtte oss med din fulle medlemsavgift. Kompensasjonen som er foreslått er ikke nok til at vi overlever, så vi kan derfor ikke belage vår fremtid på 100% stopp av trekk – slik som vi gjorde under forrige lockdown.

Vi er overveldet over alle tilbakemeldinger og hvor mange som ønsker å støtte oss gjennom kommende periode – vi tror derfor at det er riktig å gi deg som medlem valget. Når den tid eventuelt kommer, så vil du motta en e-post med dine valgalternativer. Du får selv velge om du ønsker å støtte oss med din fulle medlemsavgift eller om du ønsker å fryse trekket den 20.12.

Avslutningsvis ønsker jeg nok en gang å si tusen takk for all støtten vi har fått. Snakker på vegne av hele Team Avancia når jeg sier at vi ikke kunne klart oss uten dere – så tusen takk! Du er med på å gjøre en forskjell.

Du får informasjon med en gang vi vet noe mer rundt gjenåpning, eller en eventuell forlenging av lockdown.

Ta vare på deg selv og dine, vi tenker på deg.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler