AFF-timer for alle medlemmer!

Hei kjære medlem,

Vi ønsker å blåse nytt liv i vår Avancia Functional Fitness (AFF) – avdeling! Dette er funksjonell trening som forbereder kroppen på dagligdagse gjøremål, aktiviteter og bevegelser. Du trener og lærer kroppen din å kjenne, kroppen og musklene jobber sammen og gjør seg bedre rustet for hverdagen.

Som AFF-medlem har du tilgang til AFF-rommet i hele åpningstiden! Du kan bli med på AFF-WOD (workout of the day) hvor vi trener i gruppe, eller så kan du trene alene. Du får tilgang til en egen app hvor vi publiserer øktene, slik at du kan gjennomføre økten på egenhand (om du f.eks. ikke rekker WOD’en). Treningsrommet er vegg-i-vegg med frivektsavdelingen og barnepassen, og inngangen er via shop-området, fra resepsjonen. Det er begrensning i antall AFF-medlemskap, for å sørge for at du får det du betaler for. Som AFF-medlem har du mulighet til å forhåndsbooke til AFF-timene via ibooking-appen.

AFF-medlemskap koster 795,- i måneden. Det gir tilgang til AFF-rommet utover oppsatte timer, men også alle AFF-øktene som kjøres der inne. Det inkluderer også barnepass og andre gruppetimer. Du får et medlemskap som inkluderer alt, også AFF!

AFF-timer for alle medlemmer!

Hvis du ikke er AFF-medlem i dag, så får du fra i dag muligheten til å prøve AFF-timer! Fra i dag og ut oktober måned får du som medlem av Avancia mulighet til å prøve AFF-timer! Dette gjør vi for å tilby noe ekstra til deg som medlem og for at vi skal få vise frem hvordan det er der inne.

Hva skal du gjøre for å gå på AFF-time?

  • Hvis du ser at det er ledig plass på AFF-timen 15 min før timen starter, henvender du deg i resepsjonen, så får du plass! Timen heter «AVANCIA FUNCTIONAL FITNESS» og er sort i timeplanen.
  • Bruk vanlig treningstøy og vanlige treningssko på timene.

Vi håper dette er en kul greie, og at flere får lyst til å prøve AFF! Vi har trent endel ansatt-økter i AFF, og det er utrolig givende.

Lag en fin uke! Vi sees.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

AFF-timer for alle medlemmer!

Flere
artikler